Konzultáció

IMG_5443 (FILEminimizer).jpg

Tudod, hogy mi az, amiben változást szeretnél, de mégsem teszed? Nehezen tudod eldönteni, hogy ki és mi lenne számodra a megfelelő megoldás? Vagy már sokat dolgoztál magadon, több módszert kipróbáltál, de a dolgok mégis összekuszálódtak és nem tapasztaltál tartós változást?

Saját metódussal dolgozom, amely során mindig egyéni módon és tempóban haladunk, az aktuális problémádhoz illeszkedően a fejlődésed, gyógyulásod sikeressége érdekében. Nyugodt, biztonságos és szakértő környezetet teremtek ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan  megoldjuk a problémád.

 
 

Dinamikus változás

IMG_5517 (FILEminimizer).jpg

Mókuskerékben vagy? Az egész életed romokban hever és fogalmad sincs, hogy mi a megoldás? Teljesen belefáradtál az állandó próbálkozásba?

Kipróbált metódusom van arra, hogy hogyan oldjuk meg átfogóan, minden életterületre kiterjedően a problémáidat. A 3 hónap alatt a heti konzultációk során olyan könnyen elsajátítható és mégis hatékony eszközöket és technikákat fogsz megtanulni, amiket később már önállóan is fogsz tudni alkalmazni.

Részletesen végigbeszéljük és feltárjuk a jelenlegi életed és életmódodat (lelki problémák, fizikai problémák: étkezési, mozgási, pihenési és alvási szokások, eddigi aktuális tünetek, panaszok). Megoldjuk az aktuális problémákat, és az élethelyzeteket. Feloldjuk a múltbeli, családi és generációs elakadásokat és megszabadulsz magadról alkotott negatív énképtől. Széles körű és stabil önismeretre teszel szert. Tapasztalni fogod a folyamatos pozitív változást az életed minden területén és a környezetedben egyaránt. Megtervezzük a vágyott életedet. Működő gyakorlatokat, ötleteket, javaslatokat kapsz ahhoz, hogy hogyan és milyen lépéseken keresztül tudsz napi szinten egyre jobban lenni elérni a boldog, egyensúlyi állapotot. Ez a 10 alkalmas program neked szól, ha dinamikus változást szeretnél.

 
 

Teljes átalakulás

IMG_5600 (FILEminimizer).jpg

Úgy érzed, hogy teljesen kicsúszott a talaj a lábad alól és legszívesebben feladnád? Semmiben nem találsz örömet, elfogyott az energiád, alvási, evési és hangulati problémáid vannak? Igazából már régóta tudod, hogy életmódot kellene váltanod, de fogalmad sincs, hogy hogyan kezdj bele? 

Mindenkinek az életében eljön az a pillanat, amikor azt érzi, hogy átfogó változásra van szüksége. Ilyenkor egy tapasztalt szakember segítségét kéred, hogy végre megértsd, mi az elakadásod oka, hogy miért vagy még mindig ott, ahonnan már évek óta lépni akarsz, hogy miért nem vagy boldog, egészséges, sikeres és eredményes a magánéletedben és a munkádban. Ha szeretnéd tudni a válaszokat, megismerni, hogy ki vagy valójában, megfogalmazni és elérni az életcélodat, akkor ehhez egy lépésről-lépésre felépített, átfogó programra van szükséged. 

A 6 hónapos program teljes körű átalakulást hoz az életed minden területén. Feltérképezzük a múlt eseményeit és a jelenlegi állapotodat. Fejlesztjük az önmagaddal és a környezeteddel való kapcsolatod, ezáltal stabil, és harmonikus leszel.

Ha valódi és tartós átalakulást szeretnél, ez a program a legjobb döntés lesz.